juni 24, 2021

Dag 1 – 7 km

Dag 1 – reise og første etappe 7km
Våknet opp litt før alarmen gikk, kvelden før ble lang med siste pakking. Bilen kom halv time før avtalt tid, det overrasket meg egentlig – siden sjåføren vår er en ungdom og trodde de liker å sove lenge om helgene.
Cantona hoppet med glede inn i bilen – bilen ble godkjent. Det var rikelig med plass i den stasjonsvogn til han. Alt bagasje ble stappen inn i baksete sammen med meg – jeg er glad at jeg er blitt noe mindre – sekkene våre er gigantiske (jeg har ingen anelse kossen de blir fraktet rundt på denne turen, jeg vurderer å forhandle med sjåføren om han er villig å tjene penger som sjerpa neste 3 uker).
Det er velkjent faktum at jeg ikke engasjerer meg særlig i planleggingen. Jeg var sikker på at turen til første hytten og vår startsted skal ta litt over 4 timer, men det var 10 timer etterpå jeg kunne dra den stive bakdelen min ut av bilsete og glede til eventyret som kommer. Første stemplene inn i passet, på med ryggsekk (som veier ett tonn, jeg kødder ikke) og vi var klar til første etappe.
Så kom virkeligheten og sparket meg i baken – det er helt annen fart vi må regne med når det hives på 20 kg på ryggen. Veien opp ble tung, men siden vi hadde tilbrakt hele dagen i sittestilling og ikke brukt noen krefter, ble det en fin tur og vi klarte første distansen med glans. Ved midnatt var vi i soveposene ved vakre Illivannet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *