januar 28, 2021

Dag 2 – 26 km

Dag 2 – første fulle vandre-dagen 26km
Vi våknet til nydelig vær. Camping livet er helt herlig, med masse kaffe og rundstykker til frokost, nøt vi stillheten og omgivelsene. Plutselig ble Cantona kjeftete og vi så at det hadde poppet opp en telt lang ut på stien – noen hadde nok slått camp rett ved stien etter vi kom i telt. Vi tok oss god tid å pakke sammen og begynne vår første fulle dagen.
Etter en fin sti til den vakre vannet ble tiden langt mer utfordrende – langs hele vannet var det ingenting annet enn stein raus. Det var vanskelig for oss tobeinte og også vanskelig for vår lille firebeinte. Flere steder måtte vi leie han over. Timene fløy og det gjorde ikke vi. Kilometerene gikk sakte og skuldre begynte å sutre under vekten. Men vi var like glad. Etter vi passerte vannet ble stien veldig fin og myk i lyngen. Vi fikk krefter, kilometerene begynte gå fortere.
Etter 5 timers gåing slo vi oss ned til en timers lunsj. Jeg sovnet og det gjorde også Cantona – det var så nydelig stille (jeg regner ikke rumlingen fra fosset som bråk) og utsikten var noe å virkelig være takknemlig for.
Etter lunsj hadde skuldre blitt noe bedre og føttene skrek ikke av nåde lenger. Vi begynte på siste etappe til hytte nummer 2. Når vi kom ned til en grusvei, brente det under føttene mine – de var så ømme av alt gåing med så mye vekt på. Stempel i passet og vi var klar å legge bak hytten. Planen var å gå par timer til men det viste seg at dagens etappe hadde lagt sitt merke på kroppen, så vi slo camp tidlig ved en fin elv.
Været har vi vært heldige med – kvelden var nydelig. Cantona har nok aldri vært så sulten og å vente 10 minutter før maten skal bløte seg syntes han var skikkelig urimelig oppgave for en sulten sjel.
Vær takknemlig for lette sekker og fine stier.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *