Dag 8 – 125 km

Dag 8 – 125 km

Dag 8 – kjøttkaker 125km
Når jeg såvidt begynte registrere omgivelsene på morgningen pisket det regn på teltet. Det fristet ikke å komme seg ut. Jeg sovnet igjen. En time etterpå sluttet det å regnet og vi startet vå deg med kaffe og grøt.
Når vi hadde pakket sammen alt og var klar til å gå, fant vi ikke stavene være. De hadde vi glemt ved hytten. Det ble en morgentrim på meg.
Vi hadd sett værmelding og viste at etter lunsj kommer det en enorm uvær og hadde litt lyst å komme til Kyrkjestølene til kjøttkaker noen Lunde tørr. Værgudene var med oss og holde oss tørr nesten hele veien. Vi hadde en mørk sky følgende oss på ene siden hele veien.
Det er ubeskrivelig følelse å se ett bygning som du vet kommer til å tilbringe natten i når det er meldt skikkelig uvær ute. Vi nesten fløy ned for å komme til mål.
Nå har det vært – dusj, klesvask, øl, kjøttkaker, Internett, strøm, vegger og tak, seng og sengetøy. Alt det vi tar for gitt hver dag – men i dag for oss er dette luksus – og gjett om vi nyter det for fulle.
Om du noensinne kjører over filefjellet – ta en tur innom Kyrkjestølen B&B, damene her er så hyggelig og maten så god at jeg har nesten ikke lyst å dra herfra.
Cantona er klistret i sofaen og jeg tror vi kommer til å slite å få han til å forlate den i morgen.
Vær takknemlig for tak over hodet, mat på bordet og nyvaskede klær.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *