mai 8, 2021

Dag 18 – 320 km

Dag 18 – Litlos

Vi våknet i seng – og klar å ta en ny monster etappe for å komme seg nærmere til målet. Om terrenget tillater, så kan vi komme oss langt forbi Litlos og være i morgen kveld allerede i bilen og på vei hjem.

Det var deilig å bare hente varmt vann for grøten og kaffe, pakke alt tørre i sekken og komme seg på veien.

Tempoet var fin og terrenget ikke så ille. Vi var full av energi. Begynte det å regne? Jup. Ble det hardere terreng? Jup. Men vi sto på. Plutselig la Cantona seg ned rett etter vi hadde hatt en pause. Han har aldri gjort det før. Jeg fikk panikk – han er blitt helt utslitt. Vi oppdaget at vi hadde telt timene feil og at det er en hel time fra vi vanlig tar lunsj (femte pause er vanlig lunsj – vi går en time, så tar vi pause). Etter mat og times hvile var han blid og glad igjen. Jeg er så glad han ga oss beskjed at han trenger påfyll og hvile og at vi trenger det samme. Tror vi er ganske så trøtt alle sammen nå. Vi bestemte at det er ikke verdt å bli så opptatt hvilken dag vi kommer hjem og heller ta livet med mer ro og holde oss friske og gjennomføre dette med stil. Litlos var ikke så langt lenger, så vi bestemte å komme til den istedenfor pushe på mer.

Det er merkelig med de private hyttene her i Hardanger. Du kan ikke sette opp telt i nærheten, du må komme seg i vanlig 150 – 200 m avstand fra hytten. Ikke at det gjør meg så veldig mye, men jeg synes at det er litt merkelig at de ikke er like glad i folk med telt (har ingen problem å betale for de tingene jeg har lyst å benytte i hytten, som i de DNT drevet hyttene). Men Litlos kunne by oss en deilig sitronkake – det smakte skikkelig bra!

Det er meldt skikkelig uvær i morgen, men vi skal prøve å komme forbi Hellevassbu. Med hell kommer vi oss ut av teltet tørt.

God natt.

Vær glad i sitronkake

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *