mai 8, 2021

Dag 20 – 357 km

Dag 20 – Hyde

Når vi våknet var regnet sluttet, solen tittet fram og vi var våken tidlig. Det er 21 km fram til målet. Det kommer til å bli fin dag – etter 7 timer er vi i bilen vår og på vei hjem. Vi må bare ikke glemme at det kommer lunsj og at alle trenger energi å komme fram. 

Sekkene er nå latterlig lette, har oppdaget at grensen mellom tung og kjempe-tung er skikkelig merkbar, mens fra lett til tung ikke så merkbar. for meg alt under 20 kg er nok ganske greit, men når den grensen blir overgått så merker jeg det med det samme.

Været holdt tørt og 7 lange timer så vi endelig Haukeliseter og bilen vår – Hyde. Ja jeg gir navn til ting – alle bilene vi har hatt har hatt navn. Veien ned til hytten var bratt – knærne var ikke så glad i denne nedstigningen. Når vi kom oss til bilen, virket ikke låseknappen på bilen. Jeg ble litt bekymret. Når vi tok ut nøkkel fra sekken og trykket på den, hørte vi kjent klikk og dørene var åpen. Cantona hoppet inn i bilen og jeg er sikker på jeg hadde ikke fått han ut den om jeg hadde prøvd. Han vil hjem.

Siste stempel er satt i kortet. Skoene ble kastet bak i bilen og vi var på vei. Etter 2 meter kjøring – pling på armaturet og det var for lite trykk i ene hjulet. Siste utfordring håper jeg. Vi kjørte forsiktig videre, stoppet i første bensinstasjon og oppdaget at de hadde ikke noe luft ledning noe sted. Vi måtte kjøre videre. Fant til slutt en stasjon med luft og endelig var i full gang med å kjøre hjem. Jeg var trøtt, linsene mine også. Det regnet igjen, sikten var ikke så god men vi kom oss hjem i en stykke. Cantona hoppet rett i seng og sovnet på en blunk. 

Alt i alt – det har vært en skikkelig vellykket eventyr. Vi har hatt veldig fint, vi er fremdeles gift, jeg har gjort fred med hengebroer og edderkopper (det nytter ikke å løpe ut av telt hver gang jeg ser en – det er så mange av de), Cantona har funnet ut at han kan svømme og gå over gitter og hengebroer om han ikke vil bli våt. Vi har sett mange fine steder vi vil besøke igjen med andre formål og utstyr. 

Det er ikke vanskelig, bare utfordrende og livet er herlig og verdt å utfordre. 

Vær glad i deg selv

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *