mai 8, 2021

Dag 13 – sykehus eller Lenin Peak

Remi føler seg bedre i dag men er kraftig redusert. Guiden vår har vært i kontakt med legene og de snakker om at han må til sykehus. Vi er litt uenige siden Remi føler bedre og alle symptomene er vekke. Så kalte guiden den lokale legen som kom og så på Remi. Han mente at det er en magevirus. Fikk masse piller og Remi fikk dryppet noe mirakel greier intravenøs. 2 poser på halv liter ble det dryppet inn i han og så mente legen at det er nok å få han på beina og god som ny.

Det er dermed fremdeles sjanse å komme seg på toppen, til tross til høydesyke og magevirus. Vi tar hviledag i morgen og håper å starte over i morgen.

Største snakken i campen i dag er en fyr som har forsvunnet på vei fra camp 3 til toppen. Og mens folk har leitet etter han fant de en annen bevisstløs person på stien. Ingen vet hvem han er eller hvor i fra. Sånne ting får en sikkerlig respekt for det fjellet vi er i gang med å bestige. På kvelden kom det 3 biler med politi og militære til campen for å undersøke om den forsvinnende mannen. I tillegg er det en familie her som skal sette opp minnesmerke for datteren sin som ble tatt av snøras og ikke ble funnet igjen i fjor. Det fjellet er nådeløs. Vi er jo sikre – vi har erfaren guide og tar ingen sjanser. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *