mai 8, 2021

Dag 15 – hvile

Det skjer selfølgelig ikke så mye i campen på en hviledag. Vi tok en liten tur til en annen camp og fikk kjøpt en flaske med fanta – 3 dollar,  men det smakte himmelsk. 

De har nå funnet den døde kroppen til mannen som forsvant. Også er det blir kjent at det er en russisk general. De skjønner ikke hvorfor han begynte på toppen etter etappen til camp 3 tok han 8 timer (Remi gikk den på 3). Den bevisstløse mannen er fremdels ukjent. Mannen med brukkede bein er blitt bært ned i løpet av natten (på grunn av mindre fare over sprekkene).

Zombie er også ukjent men fraktet ned. En har blitt sbøblind og blir sendt ned. Det skjer med folk som tar denne turen helt alene uten guider eller partner. Det er galskap, men sånn er nok folk.

 På Lenin finnes det ikke redningsmannskap. Alt av redning og hjelp blir gjort av lokale guider. Det at det er en helikopter og leiter er fordi mannen som døde er en russisk general. 

I begynnelsen av august skjer det er Lenin Race. Då løper gale folk fra abc til toppen og ned igjen. Vi er blitt kjent med en fransk mann som skal løpe denne. Han har forsøkt flere ganger uten hell. Nå er det inn i sovepose og i morgen kl 03:30 er vi på vei opp til den hjerteløse toppen. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *