mai 8, 2021

Dag 2, raudhelleren til ett eller annet sted til Sandhaug, 14 km

Jeg sluknet på blunk i går. Det er en virkelig fin følelse å være fysisk utslitt. Om det verket i hele kroppen i morges? Åjoda- som å vært gjennom en presse. Men så er nå ikke i 20 årene lenger. I sånt har du 2 valg, enten går du videre eller tilbake. Lang vei uansett. Med å gå tilbake kan dette være over på en dag og kan tilbringe resten av ferien i tempur seng på nettene eller så tar du sjansen å fortsette. Det er jo risiko at til neste mål er helt ødelagt og trenger helikopter å komme seg til sivilisasjon, men det er også sjanse at det går seg til. Jeg gikk for valg 2. Og det var tungt å komme i gang, hoftene verker, skuldre også, men etter hvert er det lettere. Denne fangen gikk det riktig. I dag måtte jeg senke farten, kan ikke komme for fort til siste vannet i fiskekort sonen, siden kortet ikke gjelder før i morgen. Så dagens dart – pause etter hver 2 km. Dette fungerte helt utmerket med tanke på kor sliten kroppen var. Mat på turen – det er merkelig kor lite matlyst en har de første dagene på turen – det er noe herlig å føle faktisk fysisk sult då. Vanlig har jeg bare lyst på noe (unntaket er når det er jobbting som må fikses på 2 dager – når arbeidsmengde er for en uke. Då går jeg i transe og om ikke maten magisk dukker opp foran tastaturet – glemmer jeg å spise). Men på tur – selv om magen faktisk gir høylytt beskjed at den er tom – så frister ingenting – frojost grøt holder lenge og selfølgelig finnes det nok fett på denne kroppen å klare hele turen uten (nei, det er ikke målet og det er ikke en slankekur- lysten kommer etter par dager – det er garantert)Så i dag ble det tidlig camp, siden jeg må holde meg med det vannet skal jeg prøve meg på fisking. I morgen blir det regn, så jeg har tenkt å tilbringe denne i teltet mitt. Fiske og drikke vin (det er på tide å lette på vekten litt – jævelen veier 1,5 kg) – det kan nesten kalles for glamping det.Fun fact: alkohol er ikke foretrukket energi for kroppen – den blir forbrent først fordi kroppen ser det som gift. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *