januar 28, 2021

Dag 3, fra ett eller annet sted til Sandhaug

Når jeg først så værmeldingen for tirsdagen i Sandhaug, var plan enkel – jeg holder meg i teltet og venter til regnet er over på onsdag. Å ja – det dryppet litt på morningen, og det liksom aldri i gang med skikkelig regn. Jeg hadde jo luksus for edge så med 5minutters venting mens telefon hang i telt taket, fikk jeg tak i oppdatert værmelding. Det skulle lette helt kl 14. Jeg var 4 timer fra Sanhaug, så jeg tenkte å vente til to og så sette i gang. Prøvde også min fiskelykke- fant ut jeg har ingen. Men mens jeg sto der og kastet sluken gabg på gang, var det bare litt yr ute. Jeg er så dårlig med venting, klokken 1040 var telt pakket og jeg på veien igjen.Det er så lettgått sti her i område. Vips så var jeg i Sanhaug og trengte ikke tørke noe en gang.Jeg slo opp teltet mitt ved hytten og benyttet dusj og vasket litt klær. Ingen luksus for dekning her, men det er like greit.
Ofte spør folk meg om jeg får abstinens av nett og pc og alt det. Faktisk ikke, ja det er ok med nett men det bruker jeg bare å laste opp dette her og sjekke litt meldinger – og det er det.Men hva gjør så man på tur alene – timesvis, dagevis, ukevis. Det er egentlig ikke så lenge, det har gått 3 dager og ingen av de har vært uten å se ett menneske. Alle vil hilse, noen spør kor på kartet de er (ler litt inni meg). Virker som jeg har faktisk full kontroll kor jeg er – det er jo en striplet linje på kartet og en kan nå telle ruter for ca avstand og noen vann og topper her og der – kor vanskelig kan det være. Men jeg gjør jo ikke det til jeg må – lærer meg ingenting før jeg har bruk for det – sikkert en dag lærer meg venstre og høyre også, om livet står på spill.Fun fact: ikke alle menneskene har indre monolog/dialog (eller full fest). Jeg som har enormt aktiv indre liv – kan ikke forestille seg dette. Hendene opp de som ikke har! Er det helt stille? Er genuint interessert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *