mai 8, 2021

Dag 4, sandhaug til hadlaskar, 22km

Det regnet på natten så jeg pakket en våt telt sammen, betalte for dusjen og var på veien igjen. Hardangervidda er nydelig sted å hike, stiene er lettgått og jeg har vært heldig med være, selv med litt regn. Menneskene er sjeldne og noen få vil vite kor på kartet de er. “Selfølgelig kan jeg hjelpe – lært meg kart og GPS og har full kontroll”. Har du annen måledimensjon på kartet, og ingen streker? sorry – jeg i rute 80/62…prøv neste man..
Jeg anser meg selv som en glad i naturen menneske og at alt i naturen skal være i balanse MEN, kem inviterte myggen til festen??? Hvilken del av balansen er det de bidrar til?Jeg har med meg en myggspray- dette måtte jo prøves – beskytte meg på en eller annen måte fra de blodsugende aliens.Tror noen har glemt å gi beskjed til myggen at de skal ikke være tiltrukket til meg lenger- og jeg mistenker at alle andre flygeting tar meg for en gigantisk lavendelbusk vandrende rundt på vidden, alle var plutselig kjempeglad i meg. Hverfall lukter jeg godt då – kan bruke det som deodorant om ikke noe annet.
Mygg, telt, vindstille og sol – her mine damer og herrer har vi en utfordring, ikke henge broer, ikke fossende elver uten bro, men kokende i teltet, og svermer av mygg på nettingen som prøver å nå den velduftende middagen sin. Sitter her på andre siden og ler inni meg – tenker hvertfall ikke på det at jeg må ut herfra en eller annen gang. Den tid den sorg.Har nå lært å slappe de små jævlene med ganske god treffsikkerhet, så middag ble det på meg og ikke på de.

Fun fact: bare kvinne mygg biter….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *