november 29, 2021

Dag 10, rembedalseter til hallingskeid, 21km

For et natt! Det var så kraftig vind i natt at jeg lurte på om pluggene på telte holder. Det gjorde de, men jeg fikke ikke sove noe særlig, først bråk fra vind og andre var kneet som dunket – ikke så bra dette.Det er meldt ganske dårlig vær fra ettermiddag, så min plan er å komme til hallingskeid og overnatte i hytten, blir nok våt, men får hvertfall tørket alt då.Strekningen til hallingskeid er mye tøffere enn alt i Hardangervidda, mer kupert, mer snø. Mer stein, mer elver, mer vann.Klarte å miste stien en par ganger, par elve overganger var ganske utfordrende, par vann var vanskelig å skjønne kor de slutter og det er trygt nok å gå på snøen. Vanligvis er jeg bare glad å få utfordringer, men etter ca 16km var jeg ganske utmattet og det verket i kneet, skulder og hoften. Men måtte nå pushe på for å komme meg til hytten – det var ingen sted å slå opp telt, bare snø og stein eller myr.Når jeg kom til hytten følte jeg meg som 100 åring som er blitt overkjørt av en trailer – alt verket. Må nok avbryte misjonen min.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *