november 29, 2021

Dag 11, hallingskeid til Myrdal, 15km

Kroppen min er merkelig, var helt ødelagt i går kveld og i morges – ingen problemer, litt stiv, men ikke noe stort.Dette skal jeg klare her, litt lang frokost, hyggelig prat med 2 som skal samme strekning jeg tok i går (tipset de om par overganger og problematiske merkinger) og jeg var kjempeklar å fortsette.Til Myrdal er det rallaveien- veldig fin strekning og jeg var optimistisk. Gleden varte ikke så lenge då, kneet begynte å verke etter havle strekningen og nå sitter jeg i stasjonen og venter på toget. Må nå bite det sure eple og få orden på det kneet før jeg sette sånn belastning på den.Så er det slutt på mini-massiv for meg i år. Skal nok finne på noe lettere turer – har 2 uker til å fylle med noe gøy.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *