Dag 9, Maurset til Rembedalseter 22km

Då har jeg hvilt kneet mitt nesten en uke og er klar for å fortsette. Siden det er ingen bekreftelser at broen fra liseth er kommet på plass, valgte å ta alternativ rute – fra Maurset. Det er ingen sti som går til dnt rutwn jeg skal følge, men skal være enkelt – 2 km rett nord. Det skal være enkel det, trodde jeg då. Jeg kom på noe som lignet på sti så denne følgte jeg. Tok par kilometer før jeg følte at jeg går noe feil retning. Og det bekreftet kompass, gps og ut appen. Etter en time å rote meg fram og tilbake og rundt, fant jeg dnt stien og så var livet lett igjen. Jeg møtt et par fra Holland på veien, de hadde med 11 år gammal hund, den lille var nå veldig glad å ta pause og la seg ned med en gang de stoppet for prate litt. Eller var stien folketomt og det var ingen spor å se. Men det var gode merkingen, så jeg var trygg.Fikk fin sikt inn til simadal og må atter en gang innrømme for et spektakulær dal den er. Nedstigning til rembedals vannet var ganske så bratt og sleip, men denne gangen holdte jeg meg fint på beina. Merket det i kneet at den ikke er 100% ennå. Det var ingen egnede plasser for telt rundt vannet så jeg måtte pushe litt på for å komme meg opp på andre siden – det begynte å bli litt seint då. Klokken nærmet seg 22 når jeg hadde funnet plass og fått opp telt.Mygg var det – massevis. Takk og pris for gode telt.
Fun fact: hvis du klarer å bare puste inn, ikke ut – finner ikke myggen deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.